Onze jongste boerendochter en haar vriend zijn net teruggekeerd van een 18-daagse roadtrip door West-Amerika. De globalisering heeft de jongeren in zijn greep. De jeugd maakt een plan en vertrekt. Of ze vertrekken zonder plan. Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley en San Fransisco zijn enkele van de trekpleisters die zij bezocht hebben. Plekken die ik slechts in mijn dromen bezocht.

Eenmaal terug bleek dochter’s koffer nog in het verkeerde land te staan. Jammer voor ons want in die koffer zaten een paar funny souvenirs. Eentje voor ons hele boerengezin: Farm-opoly – het spel monopoly dat gespeeld wordt met boerderijen en weiland in plaats van straten, huizen en hotels. Met pionnetjes zoals een werkschoen, een koe, een trekker en een pet. Hilarisch toch? Gekocht bij een schattig winkeltje, bedreven door Mormonen (bijnaam voor mensen met een bepaalde geloofsstroming; Heiligen der laatste dagen). Zover wij weten is Farm-opoly bij ons niet verkrijgbaar. Hartstikke leuk dus! Het tweede souvenir was voor boer en mij: een tekstbordje over de husky die – zoals de meeste lezers inmiddels weten – onze huishond is. Dat gaat zeker een prominent plekje in onze boerderij krijgen.

Het spel gaan we hopelijk nog vaak spelen met zijn allen. Eens kijken wie er als beste boer uit de trekker komt 😉 Gelukkig stond er al snel een buitenlandse dame bij dochter op de stoep. Met koffer!!

See you next time!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.