Mijn grote stoere vent krijgt momenteel letterlijk een sik van al het gesodemieter in het politieke landschap omtrent blablabla… Enfin, jullie weten het wel.

Enige discussie ontstond zaterdagochtend dan ook in de boerenkeuken omtrent de baardgroei van deze pure agrariër. Grijze baardstoppels sierden de juiste plekken. In Als het niet gaat zoals het moet vertelde ik over een etentje met vrienden. Eentje daarvan had zijn baard laten staan. Niet onaardig! Mijn idee was dus dat boerlief de stoppels ook een kans zou geven, wat enige weerstand bij hem opriep. Uiteindelijk ging hij overstag met een lumineus idee van eigen hand. Hij laat zijn baard staan tòt de melkprijs veertig cent per liter is. Het laat zich raden dat hij van ganser harte hoopt dat hij het komende jaar voor Sinterklaas kan spelen. Figuurlijk dan, want als het gaat zoals het moet dan is het harige aanhangsel er tegen die tijd alweer vanaf. We hopen het maar. Of nee, toch niet! Het staat hem namelijk wel♡

De haastig aangeschafte trimmer – boer zou eens van gedachten veranderen – gaat waarschijnlijk sowieso een marathon tegemoet want de prijs zal de veertig cent voorlopig nog niet aan gaan tikken. Maar ja, hoop doet leven … En groeien!

Tot zover de baardpraat. Fijne dag!

Nee mensen, dit is niet mijn boer😆 Hij is wel net zo stoer!
Surprise! Dit is hem ook niet😆

(Foto’s pixabay.com)

Advertentie

2 gedachtes over “Boer spaart voor baard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.