Dússs … het begin is gemaakt (en meer zelfs): Klavervrouw Hartenvrouw is de titel van mijn nieuwe blog op schrijfmuts.com (site), eveneens gehost via WordPress. Zoals ik jullie al liet weten in koetjes en kalfjes ben ik gestart met een persoonlijk blog in een opzet waar ik – anders dan mijn receptenblog – alle kanten mee uit kan. Mijn ‘pen’ is al te lang blijven liggen en het kriebelt op allerlei fronten om het één en ander met jullie te delen. Wel … voor diegenen die geïnteresseerd zijn in mijn zieleroerselen op allerlei gebied; be my guest! Je kunt me volgen door onder aan het blog je mailadres in te vullen. Je krijgt dan gratis en voor niks bericht van mijn nieuwe posts. Het zou trouwens wel heel goed kunnen dat er een aantal verhalen van de boerenkeuken tezijnertijd mee verhuizen. Oude koeien voor sommigen, nieuw terrein voor anderen. Overigens zal ook ons boerenleven op deze nieuwe site besproken worden!

Geef je niet zoveel om het lezen van verhalen of informatieve stukjes? Helemaal niet erg. Wel hoop ik dat je dan gewoon gezellig bij me in de boerenkeuken blijft. Want daar ben ik nog steeds niet uit weg te slaan. Dagelijks gaat dat denk ik niet meer lukken, maar minstens twee keer in de week heerlijke, gezonde – of soms iets minder gezonde – recepten met jullie delen dat gaat gewoon door. Ook daarvoor kun je je inschrijven via de mail maar je kunt me natuurlijk ook op facebook of instagram volgen.

Either way: hopelijk tot snel!!

Schrijfmuts.com – Klavervrouw Hartenvrouw (persoonlijk blog). Er staan al berichten op dus je kunt meteen starten met lezen 😉


9 gedachtes over “Klavervrouw Hartenvrouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.